Címlap » Velünk történt » 2018

Karácsonyi ünnepség - 2018

karácsonyi dísz

Az Átmeneti Otthon és az Utógondozói Ház lakóinak Karácsonyi ünnepsége az idén is az Alsó utcai épületünkben lett megtartva. Szokásunkhoz híven, ilyenkor az év vége közeledtével bensőséges, ünnepélyes és családias környezetben leltárt készítünk, amelyről a meghívott kedves vendégeinket is örömmel tájékoztatjuk. Bár a mi leltárunk nem egy hagyományos értelemben vett számbavétele az egyes tárgyaknak, hanem egy kicsit más, és egyúttal több, hiszen a mi leltárkészletünket olyan kedves tételek alkotják, mint a
- színes élmények,
- kedves arcok,
- felejthetetlen, és megható pillanatok,
- meleg szívek, szerény lelkek, segítő kezek ….. és még lehetne sorolni.

Égész évben és persze az ünnepekre is sok-sok adományt kapunk és az ilyen alkalmak biztosítanak arra lehetőséget, hogy hálánkat kifejezzük ésa gyerekek lelkes műsorával, mosolyukkal, tudjuk megköszönni mindenkinek  -  a támogató cégeknek, szervezeteknek, lelkes, odaadó önkénteseknek, magánszemélyeknek és nem utolsósorban minden kollégának -  munkáját, szeretetét!

Báló Ottília, a Fészek Gyermekvédő Egyesület igazgatója az Érd FM 101.3 műsorában beszélt a 2018-as évről, a gyerekekről, a nevelőszülői hálózatról, a 25 éves egyesületről és arról, ha lehetne újévi kívánsága, mit kérne az egyesületnek.

A teljes interjút ide kattintva tekintheti meg.