Jelenlegi hely

Címlap » Velünk történt » 2018

Egy édesanya beszámolója

Balatoni nyár a Fészekben és az életünk egy része!

A Fészek Gyermekek Átmeneti Otthonába, 2018 februárjában költöztem be kislányommal.

Beköltözésem óta viszonylag sok idő telt el, ám annál gyorsabban. Rengeteg köszönettel tartozom, az otthon minden munkatársának, akik támogatták, hogy gyermekemmel együtt én is beköltözhessek.

Hálás vagyok, hogy segítenek feldolgozni a sok rossz dolgot ami velünk történt. Segítséget kapunk, hogy tovább léphessünk egy új élet felé.

Sok támogatást kapunk abban, hogy kislányommal mindenünk meglegyen és olyan közös időt tölthessünk együtt, ami gondtalan.

Egy ilyen fantasztikus nyaralásra hívott meg, majd vitt el minket az otthon 2018.08.31-09.04.-ig a Balatonra.

Csodálatos környezetbe és hangulatba telt el minden napunk Siófokon. Tünde és Emi minden napra élményekben gazdag programokat szerveztek.

Talán írhatom mindeni nevében, akik ott voltunk és együtt nyaraltunk, hogy fantasztikus élmény volt. Elvittek minket állatsimogatóba, kalózhajó kirándulásra, élményfürdőbe, go-kardozni illetve vízi akadálypályára is.

Igyekeztek minden igényt kielégíteni, így a kamaszok kedvéért, minden nap mentünk fürödni, sőt kétszer éjszakai fürdőzésre is elvitték őket. Törekedtek arra, hogy jól érezzük magunkat.

Egy kedves anyuka, két gyermekével akkor volt először a Balatonon. Leírni nem tudom, amit akkor láttam az arcán, mikor megpillantotta a BALATONT.

Nagyon sokat nevettünk, főzőcskéztünk, játszottunk és beszélgettünk.

Öröm volt látni a kislányomat, hogy mennyire önfeledt és mennyire élvezi a nyaralás minden pillanatát. Nem jutott eszünkbe, talán egyikünknek sem, hogy milyen a mi életünk valójában…

Anyaként számomra a legcsodálatosabb, a gyermekemmel eltöltött boldog, vidám, mosolygós együtt töltött idő. Ezzel a nyaralással a Fészek hozzájárult a mi boldogságunkhoz.

Hálásan köszönöm a Fészek munkatársainak, hogy részt vehettünk ezen a csodás nyaraláson, hisz számunkra ez felejthetetlen élmény marad. Balatoni nyár! Köszönjük!

Kapcsolat

Fészek Gyermekvédő Egyesület

Székhely:

2030 Érd, Karolina u. 3.
Tel/fax: 0623/375-843
Mobil: 0670/382-6484
www.feszekegyesulet.hu
info@feszekegyesulet.hu

Bankszámlaszám:
11742111-20027928
Adószám:
18663664-1-13

Telephelyek:
2030 Érd, Alsó u. 52.
1105 Budapest, Mádi u. 15.
6060 Tiszakécske, Déryné u. 14.
2740 Abony, Bethlen Gábor u. 2.
 

Támogatások

3. Jótékonysági Futás

Videó a  "Jótékonysági futás a Fészek Gyermekek Átmeneti Otthona javára 2017." - eseményéről

Belépés