Világrekorddal a Fészek Gyermekvédő Egyesületért

Csécsei Zoltán 2020. január 19.-én este 18 órakor Világrekord kísérletre vállalkozott.

És SIKERÜLT! GRATULÁLUNK!!!

286,8 Km és 3 világcsúcs! 24 óra alatt majdnem 7 maratont futott le Zoli. Elképesztő teljesítmény!!!

Büszkék vagyunk, hogy ismerhetjük Zolit. Sokan tudják/tudjátok róla, hogy mekkora sportember, micsoda fegyelemmel, kitartással, szorgalommal, alázattal készült erre a napra, de azt nem mindenki tudja, mekkora szíve van! Zoli ezt a világrekordot a Fészek Gyermekvédő Egyesület, a krízishelyzetbe került gyermekek megsegítésére ajánlotta fel. a rekordkísérlet előtt ellátogatott az érdi gyermekek átmeneti otthonába és saját oldalán felhívta a barátai, ismerősei, szurkolói figyelmét arra, hogy támogatásukkal segítsék a rászoruló gyermekeket! A Fészek Gyermekvédő Egyesület is ott volt a helyszínen, végigszurkolhattuk a nagy napot. Újpesten a futás ideje alatt adománygyűjtő ládába személyesen lehetett bedobni a támogatást. De Zoli arra buzdított mindenkit, hogy aki nem tudott személyesen eljönni, mégis figyelemmel kísérte teljesítményét és szeretné támogatni az általa elismert gyermekvédő munkát, ezt továbbra is megteheti a Fészek Gyermekvédő Egyesület bankszámlájára történő utalással!

Számlaszámunk11742111-20027928 (Bankszámla tulajdonos: Fészek Gyermekvédő Egyesület) Kérésünk, hogy megjegyzésbe írják bele: futópados adomány!

Az Egyesület ígéri, hogy Zolinak és oldalunkon is beszámolunk a befolyt összegről és annak felhasználásáról.

A Világrekordról tudósított január 20.-i adásában az M1 is, melynek felvételét ide kattintva 11perc 35 mp-nél tekinthetnek meg.

Hálás szívvel köszönjük Zolinak a bizalmat.