Címlap » Velünk történt » 2015

Vastag Csaba látogatása a „Fészek” Gyermekek Átmeneti Otthonában

2015 november 23-án a Fészek Gyermekvédő Egyesület vendége volt Vastag Csaba énekes és színész. Kezdetben rockzenekarok énekese volt, majd szerepelt a Barátok közt című sorozatban is. 2010-ben megnyerte az első magyarországi X-faktort, ami meghozta számára a várt sikert. Azóta dalai, klipjei is sorra jelennek meg. Csabával érkezett Görgényi Fruzsina színésztársa akivel a Grease musicalben együtt szerepelnek.

Először az Átmeneti Gyermekotthont jártuk körbe Csabával és Fruzsival ahol a gyerekek hamar melléjük álltak és átvették az otthon bemutatását a fürdőszobáktól az irodákig. A látogatást összekötöttük egy motivációs beszélgetéssel, amelyen egy körben beszélgettünk az álmok célok fontosságáról. Itt Csaba sztorikat is mesélt a fiataloknak illetve rámutatott, hogy a siker mögött sok munka van, de megéri dolgozni. A fiatalok nagyon jól érezték magukat, meséltek az álmaikról és sok kérdést feltettek amelyre reményeink szerint választ is adott az alkalom, ahol sok tanács és útmutatás is elhangzott.

Az alkalom idézete amit mindenki megkapott egy kis lapon a következő volt:

" Az egyetlen dolog, ami közted és az álmaid között áll, az az ostoba történet, amit saját magadnak mesélsz arról, hogy miért vagy képtelen elérni!”

Biri Imre – program-koordinátor