Címlap » Velünk történt » 2012

Ünnep a Fészekben

2012.06.07.-e jeles nap volt a Nevelőszülői hálózatunk budapesti csoportjának életében. Ünnepélyes keretek között avattuk fel új központunkat.

Ez nagy előrelépés a mi életünkben, hiszen olyan szakmai feladatok kapnak majd itt méltó otthont és körülményeket, melyek még színvonalasabb munkavégzést tesznek lehetővé a családjukból kikerült, nehéz sorsú gyermekek gondozása, fejlesztése, nevelése érdekében.

A rendezvény háziasszonyi teendőinek ellátására Demcsák Zsuzsát kértük fel, aki örömmel vállalta a feladatot.

Erre a napra a gyerekek is lelkesen készültek, kis műsorral szórakoztatták az egybegyűlteket. Volt itt citera zenekar, ének, vers és mesemondás is. A színvonalas műsor és a megható pillanatok nem egyszer csaltak könnyet a vendégek szemébe. Majd az ünnepélyes szalagátvágást követően megtekintettük a házat, illetve gyerekek rajzaiból készített kiállítást, és az elmúlt évek munkáját, programjait bemutató fényképes beszámolókat. Végül egy szerény vendéglátással köszöntük meg a jelenlétet mindazon támogatóknak, barátoknak, ismerősöknek, akik megtisztelték rendezvényünket.