TEGYÜK EGYÜTT JOBBÁ A VILÁGOT!

A Fészek Gyermekvédő Egyesület 28 éve dolgozik a Magyarországon bajba került gyermekekért. Ide kattintva tekintheti meg azt a kisfilmet, mely munkánkról készült.

Ha érdeklődik munkánk iránt és Ön is szeretne segíteni, az alábbi módon teheti meg:

©      Jelentkezzen nevelőszülőnek – nevelőszülőségről, a jelentkezésről ide kattintva olvashat bővebben.

©      Ha nem teheti meg, hogy saját családjában neveljen krízisbe kerülő gyermekeket, mégis szeretné szebbé tenni nekik a hétköznapokat, támogassa munkánkat havi rendszerességgel (akár egy csésze kávé árával) a Fészek Gyermekvédő Egyesület OTP Banknál vezetett 11742111-20027928 bankszámlaszámra való utalással! Kérjük, közleményként írja mellé, hogy adomány.

Egyesületünk állami és önkormányzati normatívából végezi munkáját, mely összeg a kötelező minimumra elegendő; ezért ha bármi plusszot szeretnénk nyújtani a gyerekeknek (programok, ajándékok, nyári táborozás, kiegészítő élelmiszer vásárlása, stb.), azt mind-mind támogatásból tudjuk fedezni.

Tegyük együtt jobbá a Világot!

IBAN: HU54 11742111-20027928-

2740 Abony, Csiky Gergely u. 3.