Címlap » Velünk történt » 2015

Tatai táborozás - élményei

A Fészek Gyermekvédő Egyesület által szervezett Tatai táborban, júliusban a Budapesti területről 31 gyermek nyaralt.
A helyszín festői volt. Az öreg tó, a vár, az ősfákkal övezett sétány, az evezősök és vitorlások látványa szemet gyönyörködtető. Az időjárás is kedvező volt a táborozásra. A környék adta lehetőségek közül választottuk a programokat, amiket, a gyerekeket kísérő munkatársak csoportos játékokkal, kreatív, sport és önismereti játékokkal egészítettek ki annak érdekében, hogy minél több élménye lehessen a táborozóknak.

Tetszett a gyerekeknek a sárkányhajózás, kalandparkozás, íjászat, kerékpározás a tó körül és a fürdőzések a tóban. Mint minden táborban itt is születtek új ismeretségek, barátságok. Az évről évre a táborban találkozó gyerekek is nagyon örültek egymásnak. Nagy dicséret illeti a táborozókat amiatt, hogy nagyon szép rendet tartottak maguk körül az ott tartózkodásunk során. Ezért nem volt könnyű a legrendesebb szobákat kiválasztani. Közös játékainkban több győztesünk volt, akiket a táborzárón jutalmazni tudtunk.
Külön köszönettel tartozunk Geiszler Líviának az önkéntes segítségéért.

Vereszkiné Deményi Virág