LEZÁRULT A SZAVAZÁS

Lezárult a BioTechUSA és az Ultrabalaton NN közös jótékonysági kezdeményezése, az Ultrabalaton Charity 2021.

A Fészek Gyermekvédő Egyesület nevében szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki szavazott ránk és szurkolt értünk!

Sajnos nem mi kaptuk a legtöbb szavazatot, nem kerültünk be az első 3 támogatandó szervezet közé, de nagyon büszkék vagyunk, hogy benne voltunk azon 10 szervezet között, akiket támogatásra méltónak tartottak! Úgy hisszük, hogy igazán különleges és fontos társadalmi ügyeket képviselt minden egyes cél, akikre szavazni lehetett.

Szívből gratulálunk a nyerteseknek, valamint ezúton köszönjük mindannyiótoknak a figyelmet, a megosztásokat és a szavazatokat!

2021. október 1.-3. között kerül megrendezésre 15. alkalommal az ország egyik legrangosabb, Közép-Európa leghosszabb futóversenye. A szervezők egy jótékonysági lehetőséget is meghirdettek a sporteseményen, melyre a 10 támogatható szervezet közé bekerült a Fészek Gyermekvédő Egyesület is. Nagy öröm és büszkeség ez számunkra!

A 10 szervezet közül, hogy ki kapja a támogatást, az Önökön múlik: 2021. szeptember 13-tól szeptember 26-ig az alábbi oldalon lehet szavazni a 10 kiválasztott karítatív cél közül egyre. A legtöbb szavazatot elért első 3 szervezet közt fogják szétosztani a futóversenyen befolyt összeget!
Minden fontos információ és szavazás az alábbi linkre kattintva érhető el:

Egy e-mailcím és egy név szükséges hozzá és akár minden nap leadható egy voks egy regisztrált e-mailcímről!
A szavazás semmi egyéb kötelezettséggel nem jár!

Nagyon szépen köszönjük, ha a Fészek Gyermekvédő Egyesületre szavaznak!!!

Amennyiben sikerül nyernünk, az érdi átmeneti gyermekotthonunk udvarára szeretnénk tavasszal egy hintát vásárolni/telepíteni.

IBAN: HU54 11742111-20027928-

2740 Abony, Csiky Gergely u. 3.