Címlap » Támogatóink » Akik segítettek... » Szavazz az ajkaiddal!

Szavazz az ajkaiddal! - Eredményt hirdettek

Eredményt hirdettek!  A Fészek Egyesületé az első hely! - Ne feledjék azonban, az adománygyűjtő kampány ezzel nem zárult le, 2013.06.30-ig még bárki bekapcsolódhat! És aki teheti ossza meg a Facebookon is!
A The Body Shop Alapítvány munkatársai összesítették a vásárlók szavazatait. A három szervezetre együtt 202 felajánlás érkezett, ebből 96 ajakbalzsam megvásárlásával a Fészek Gyermekvédő Egyesület munkáját szeretnék segíteni a vásárlók.

Köszönjük mindenkinek, aki vásárlásával támogatta bármelyik civil szervezet munkáját, és külön köszönjük azoknak, akik minket tartottak érdemesnek a támogatásra, és ezzel az első helyet megszerezhettük.

A jó minőségű kozmetikai termékek forgalmazásával foglalkozó cég jótékonysági akcióiról is közismert világszerte. Ezt a hagyományt követi a nemrégiben Magyarországon megnyitott két üzlet is. Ha Ön most megvásárolja az új, sárkánygyümölcs ízű ajakápolójukat, annak árával 100%-ban Egyesületünket támogathatja.

A The Body Shop üzletek az Aréna Plázában, és az Allee Bevásárlóközpontban találhatók.
További részletek: www.thebodyshop.hu