Segíts, hogy segíthessünk!

A Fészek Gyermekvédő Egyesület is részt vesz a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által szervezett Karácsonyi Adománygyűjtésben. Két áruházban: a SZÁZHALOMBATTAI TESCO-ban és a SOROKSÁRI AUCHANBAN lesznek a Fészek Önkéntesei jelen, november 19-én, pénteken 14:30 és 20 óra között, november 20-án, szombaton és november 21-én, vasárnap 8 és 18 óra között várjuk az áruházakban a lakosság élelmiszeradományait.

Az akció célja, hogy az ünnepek alatt fokozottan jelentkező élelmezési problémákat enyhíteni tudjuk az élelmiszer-adománygyűjtés segítségével.

A karácsonyi időszakban és a Covid-19 által okozott kiszolgáltatott helyzetben különösen fontos, hogy a vállalatok, önkéntesek és a vásárlók aktív részvételével széleskörű társadalmi összefogás valósuljon meg a nélkülözők segítése érdekében.

A Fészek Gyermekvédő Egyesület az Élelmiszerbankkal karöltve feladatának tartja, hogy a jelen nehéz körülmények között is folytassa az élelmiszerek osztását, a nélkülözők segítését, hiszen ilyenkor még inkább szükség van a munkánkra, ezért minden járványügyi szabályt betartva szervezzük az idei gyűjtésünket is.

Az akcióban összegyűjtött adományokat a Fészek Gyermekvédő Egyesület az Élelmiszerbankkal együttműködve és ezt felé dokumentálva, a gyűjtés helyszínének környékén élő rászorulóknak juttatja el még karácsony előtt.

Amennyiben nem tud eljönni az áruházi gyűjtésünkre, mégis szeretné segíteni, támogatni munkánkat, ezt megteheti utalással is:

Bankszámlaszám:11742111-20027928

Közlemény: Karácsonyi Adománygyűjtés

IBAN: HU54 11742111-20027928-

2740 Abony, Csiky Gergely u. 3.