Jelenlegi hely

Címlap » Velünk történt » 2014

NYÁR, NYÁR, NYÁR

A Fészek Gyermekvédő Egyesületnél hagyomány, hogy minden nyáron táborozni megyünk a gyerekekkel. Idén két helyen, több turnusban, töltöttük a vakációt, a nagyobbakkal Délegyházán, míg a kisebb gyerekekkel Szandán pihentük ki az év fáradalmait.

A táborok mellé külön strandolási programmal is kedveskedtünk a családoknak (immár harmadik alkalommal), Budapesten valamint Cserkeszőlőn. Ezekről az élményekről születtek az alábbi beszámolók.

 

Az egyik strandolási helyszín Cserkeszőlő volt, ahol kicsik és nagyok, egyaránt jól érezték magukat. A legnagyobb élményt mindenki számára a csúszdázás jelentette, ami az egyik strandoló kislány fogalmazásában is főszerepet kapott.

Íme, egy 12 éves kislány élménybeszámolója a fürdőzésről:

Cserkeszőlői Strand a Fészekkel

Apa és én elmentünk Cserkébe. Nagyon jó idő volt. A barátaimmal voltam és nagyon tetszett, amikor lecsúsztam a csúszdáról, amiről ideáig nem mertem. Apával még fagyiztunk is. Olyan nagy gombócokat kaptam, mint még soha. Közben mindegyik medencét kipróbáltam.

Sajnos gyorsan eltelt az idő. Elköszöntem a barátaimtól, és jöttünk haza. Nagyon jól éreztem magam!

Köszönöm a Fészeknek ezt az élményt!!!

Orbán Anna 12 éves

STRANDOLTUNK!

 

Az időjárás is kegyelmébe fogadta azt az 55 gyereket, felnőttet, akik az idén is részt vettek a már szokásosnak mondható nagy, közös strandoláson a Dagályban.

A délelőtt nyári napsütésben telt, délután pedig jólesett a termálvíz melege. A gyerekek vidám pancsolással, játékkal töltötték el ezt a napot, míg a felnőttek talán pihenhettek is egy kicsit a fák árnyékában.

 Sok régi ismerős örült az ismételt találkozásnak, így gyorsan telt el ez a nyárbúcsúztató nap.

Jövőre veletek ugyanitt! smiley

Pacsmag Katalin és népes családja