Címlap » Velünk történt » 2012

Mikulás - 2012

13 lakó várta a Mikulást idén a Fészek-otthonban. December 6. reggelre kiscipőcskék és csizmák sorakoztak az ablakban, hátha reggelre megtölti a télapó és Mikulásvonattal utaztunk Mosonmagyaróvárra.

Mikulás az Átmeneti Gyermekotthonban

Délután a ház apraja-nagyja sürgött-forgott, forró puncsot és süteményt készítve várták, hátha személyesen is ellátogat hozzánk a Mikulás. Volt nagy öröm, mikor hatalmas zsákjával, melyet a GE Healtchare budaörsi telephelyének dolgozói tömtek meg betoppant a Nagyszakállú. Énekeltek, verset mondtak neki a gyerekek és teleették magukat csokival, cukorkával és gyümölccsel. Ünnep volt ez a javából! Nálunk nincs minden nap ennyi édesség és finomság.
Ezúton is köszönjük minden kedves támogatónknak, akik segítségével szebbé tehetjük a nálunk lakó gyermekek hétköznapjait és különlegessé az ünnepeket!

Nyitrai-Hell Szilvia (otthonvezető)

Ének a Mikulásnak

Mikulásvonattal Mosonmagyaróvárra

307 fő gyermekkel és hozzátartozóval utaztunk, a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. jóvoltából 2012. december 8-án szolnoki indulással Mosonmagyaróvárra a FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpontba. A Mikulásvonaton velünk utazó Mikulástól és krampuszlányoktól ajándékokat kaptak a gyerekek az oda-vissza útban egyaránt, a FUTURA központban pedig maradandó, eddig nem látott, nem tapasztalt természettudományi és afeletti élményeket. Köszönjük a Szervezőknek a csodálatos napot, remekül éreztük magunkat! Boldog ünnepeket kívánunk Mindannyiuknak!

Rádiné Teri