Legyen Tiéd is egy érem!

Keressük 600 db érem gazdáját! Ide kattintva megtalálod a google űrlapot! A Fészek Gyermekvédő Egyesület idén 6. alkalommal rendezte volna meg a JÓTÉKONYSÁGI FUTÁSÁT Érden, mellyel évek óta a bajban lévő gyerekeket, krízishelyzetbe került családokat támogatjuk. A koronavírus-járvány ismételt terjedése miatt úgy döntöttünk, hogy nem hívjuk össze egy földrajzi helyszínre a jót tenni vágyó Embereket, hanem egy virtuális összefogásra hívunk Benneteket! Hónapok óta dolgozunk és szervezzük ezt az eseményt: 600 db csodaszép érem vár gazdára nálunk! 2020. szeptember. 20. – október 4. között bárhol is vagy a Nagyvilágban - FUSS ÉRTÜNK! biztonságos környezetben, saját és egymás egészségét nem veszélyeztetve fussatok a Magyarországon krízishelyzetbe került, szülő nélkül nevelkedő gyerekekért! És ha mindenki csak néhány km-t fut a saját egészségéért és legalább 3.000.- Ft-ot utal a Fészeknek, a gyermekotthon fél éves étkezési költségét tudnánk fedezni!

Mit Kell tenned, hogy érmet kaphass?

-Töltsd ki ezt az űrlapot (melyben megadod az adataidat, hová küldhetjük Neked az érmet és köszönetünket):

-Támogasd adományoddal a Fészek Gyermekvédő Egyesületet Bankszámlaszám: 11742111 - 20027928 (közlemény: jótékonysági futás+név)

-Fuss értünk 2020.09.20. – 10. 04. között

Hálás szívvel köszönjük!