Címlap » Támogatóink » Akik segítettek...

Köszönjük Megatherm!

2012. december 17.-én késő délután Átmeneti Gyermekotthonunk karácsonyi műsorának olvasópróbájára készültünk, amikor két fiatalember érkezett hozzánk az érdi Megatherm Kft.-től. Mivel a cég vezetőségének ránk esett a választása, így azzal kerestek fel bennünket, hogy pénzadománnyal szeretnének hozzájárulni Otthonunk működéséhez, életéhez.
Az adományozó cég „küldöttjeinek” igyekeztünk mi is meglepetést szerezni azzal, hogy bevontuk Őket karácsonyi készülődésünkbe. Láthatóan nyitottak voltak az Otthon tevékenysége iránt, a próbán mindvégig jelen voltak. Vendégeink rövid idegenvezetés keretében bepillantást nyerhettek Otthonunk életébe is.
Egyik kedves lakónk, tönkrement babakocsija miatt volt bánatos. Szomorú beszámolóját vendégeink is hallották és távozásukat követően nem sokkal, ismét becsöngettek, ezúttal egy babakocsival és adományokkal felpakolva, hihetetlen örömet okozva újra nekünk.
Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy ránk gondoltak és támogattak bennünket, amellyel sikerült felejthetetlenné varázsolni az ünnepeket.

Kisnémet Dávidné