Címlap » Támogatóink » Akik segítettek...

Köszönjük!

Tanszergyűjtés volt a Fészek Gyermekvédő Egyesület Átmeneti Gyermekotthonában élő gyermekei számára.

Évek óta jó kapcsolatot ápol intézményünk a budapesti Osztrák-Magyar Európaiskolával. Több éves múltra tekint vissza a segítő együttműködés, minden évben jótékonysági adománygyűjtő akciók keretében támogatják az iskola tanulói a rászoruló gyerekeket. Ebben az évben azt találtuk ki, aki megteheti segítsen minket tanszerrel – arra gondoltunk, ilyenkor tanévkezdés tájékán mindenki nagy bevásárlásra indul és szívesen gondolnak a tanulók a szüleikkel olyan gyerekekre, akik nehezebb élethelyzetben nevelkednek – hátha örömmel tesznek egy plusz füzetcsomagot, néhány ceruzát a bevásárlókocsiba, mellyel örömet szerezhetnek másoknak. Vagy lehet, hogy otthon az asztalfiókban lapul néhány használaton kívüli eszköz, füzet, színes, esetleg lecserélt tolltartó, iskolatáska.

Így is lett!

2013. szeptember 17-én alig hittünk a szemünknek, annyi tanszer (toll, ceruza, színes papír, füzetek, táskák, stb.) várt bennünket az iskola egyik tantermében! A gyűjtés 3 hétig tartott, az eredmény óriási volt.

Hálás köszönet a lelkes pedagógusoknak, segítőknek, szülőknek és jószívű diákoknak!!!

„A legfontosabb, hogy sose feledjük el: a jótett boldogsággal tölti el azt, aki jót cselekszik…”