Címlap » Támogatóink » Akik segítettek... » Yoga Aid World Challenge

Köszönjük!

Véget ért a Yoga Aid World Challenge akciója. Közel 200 ezer forint támogatás gyűlt össze a Yoga Aid Word Challenge vasárnapi budapesti és békéscsabai rendezvényén valamint az október 8-ig tartó akció során.
Képes beszámoló

2012. szeptember 9-én remek idő, kiváló program, jó hangulat. Mindez megvolt vasárnap délelőtt a Szabadság téren, ahol közel 130-an gyűltek össze abból az alkalomból, hogy Magyarország jógakedvelői idén először csatlakozzanak egy nemzetközi jótékonysági célú mozgalomhoz. A Yoga Aid Word Challenge igazi kihívás volt a mi számunkra is. A Fészek Gyermekvédő Egyesület lehetett ugyanis az első civil szervezet Magyarországról, akinek a javára ennek a világméretű összefogásnak a keretében adományokat gyűjtöttek a szervezők.

Átmeneti Gyermekotthon - Érd

Remélni sem mertük volna, hogy ilyen sikeres lesz a kezdeményezés, hiszen a rendezvényen résztvevők támogatásának köszönhetően 2 hónapig tudjuk egy fejlesztő pedagógus, illetve egy pszichológus segítségét igénybe venni, Érden működő Átmeneti Gyermekotthonunk lakóinak lelki megsegítése, fejlesztése, oktatása érdekében. Minden támogatónknak szeretnénk megköszönni felajánlását, és támogatását!

Képes beszámoló

Interjú Báló Ottíliával