Címlap » Támogatóink » Akik segítettek...

Az IBM és a FlexiSys Kft csapatának nagyszabású munkaakciója

Nagyszabású munkaakció zajlott 2012 március 7-8-án a Fészek Egyesület háza táján. Épül-szépül a budapesti központunk, és lassan időszerűvé vált a festés utáni nagytakarítás és a pakolás is. Szerencsére nem maradtunk magunkra a feladattal. Köszönjük az IBM Hungary International Shared Service Centre Kft. és a FlexiSys Informatikai Szolgáltató Kft. lelkes csapatának a felajánlást és a segítséget. Munkájukkal lehetővé tették, hogy mihamarabb használatba vehessük az irodáinkat.

FlexiSys csapata

IBM csapata

További képek

Legyen az Ön kollektívája a következő Segítőnk!

A munka folytatódik, továbbra is várjuk olyan cégek, kollektívák felajánlásait, akik önkéntes munkában szívesen részt vennének a budapesti központunk otthonossá tételében. Még hátra van annak az épületrésznek a befejezése (takarítás, ablaktisztítás, bútorok összeszerelése, stb.), ahol a nevelőszülőnél élő gyermekek hétvégeken vér szerinti szüleikkel találkoznak, közösen játszanak, beszélgetnek.
Ha Ön úgy érzi, szívesen kimozdítaná kollégáit a mindennapos mókuskerékből egy jó ügy érdekében, tegye meg most az első lépést!
Várjuk jelentkezését!