Karácsonyi Angyalok

A Fészek Gyermekvédő Egyesület is részt vett az elmúlt hétvégén a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által szervezett Karácsonyi Adománygyűjtésében.

Az akció célja, hogy az elhúzódó veszélyhelyzet okozta nehézségeket, az ünnepek alatt fokozottan jelentkező élelmezési problémákat enyhíteni tudjuk az élelmiszer-adománygyűjtés segítségével. Hogy minden család terített asztal mellett, ajándékkal a fa alatt ünnepelhesse a Karácsonyt!

Az élelmiszergyűjtés során a százhalombattai Tescoban 1800 kg, a maglódi Auchanban 2358 kg tartós élelmiszert gyűjtöttünk, melyekből több, mint 200 csomagot készítetteünk és karácsonyig vállaljuk, hogy célba juttatjuk.

Hálásan köszönjük minden adományozónak és önkéntesnek! Óriási összefogás és csodás segítség mindez!

Nem csupán tartós élelmiszerek, hanem játékok és tisztálkodási szerek is gyűltek szép számmal az elmúlt egy hónapban a Karácsonyi Angyal felhívásunkra.

Csodaszép babacsomagokat, ajándékokat kaptunk, melyekkel az átmeneti gyermekotthonunkban, illetve nevelőszülői hálózatunkban élő gyerekeket fogjuk meglepni Szenteste. Több cég : DM Kft., The Body Shop Kft. és magánszemélyek is csatlakoztak felhívásunkhoz és segítettek szépségápolási termékekkel, tisztálkodási szerekkel, játékokkal, ajándékokkal, hogy még szebb lehessen a karácsony.

Egyesületünknek sokat jelent a támogatás és úgy tudjuk mi is segíteni a hozzánk forduló bajba került gyermekeket, családokat, ha mi is kapunk, azt kérjük, ha teheti, támogasson bennünket „online”:

Utaláshoz információk:

Bankszámlaszám: 11742111-20027928 (OTP Bank)

IBAN:  HU54-11742111-20027928-00000000

Közlemény: Adomány

"Nem az a fontos, milyen sokat adunk, hanem az, mennyi szeretettel tesszük azt" /Teréz anya/

IBAN: HU54 11742111-20027928-

2740 Abony, Csiky Gergely u. 3.