Karácsonyi Angyal Program

Karácsony a szeretet ünnepe, ilyenkor mindannyian elgondolkodunk azon, hogy szűkebb és tágabb környezetünknek hogyan tudnánk Örömet szerezni. Sokaknak jutnak eszébe a család nélkül maradt, legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő gyerekek.

A Fészek Gyermekvédő Egyesület bajba került gyerekeknek, rászoruló családoknak nyújt segítséget 27 éve Magyarországon. Átmeneti gyermekotthont működtet Érden, ahová krízisben lévő gyerekeket és családokat fogad, és országos nevelőszülői hálózatában közel 400 „állami gondozott” gyermekről gondoskodik. Ha Ön is szeretné egy nehéz helyzetben lévő, rászoruló gyermek ünnepét bearanyozni egy ajándékkal, az alábbi lehetőséget tudjuk ajánlani:

Csatlakozzon a Fészek-Angyala programunkhoz!  2020.december 1.-ig szeretettel fogadunk (2030 Érd, Karolina u. 3. szám alatti gyermekotthonunkban) új tárgyi adományokat. (Az intézménybe a vírushelyzet miatt személyesen nincs mónuk betekintést nyújtani, de a kapuban kollégáink át tudják venni az ajándékokat). A karácsonyfa alá új dolgokat szeretnénk becsomagolni.

Amit örömmel fogadunk:

Társasjátékok

Legok

Tisztálkodási szerek, kozmetikumok

Törölközők

Mesekönyvek

Író-, rajzeszközök

Szaloncukor

Közös karácsonyi ünnepség helyett az idei évben kollégáink viszik majd az ajándékokat december közepén a gyerekeknek, hogy a karácsonyfa alatt ők is olyan csillogó szemmel állhassanak, mint náluk szerencsésebb gyermektársaik. Ha december 1.-ig nem tudja számunkra eljuttatni tárgyi adományát, ezt követően pénzben nyújtott segítségét fogadjuk nagy-nagy szeretettel a Fészek Gyermekvédő Egyesület bankszámlaszámán: 11742111-20027928 Közleményként kérjük beleírni: Karácsonyi Angyal.

Ha bármilyen kérdés felmerülne, forduljon hozzánk bizalommal:

Nyitrai-Hell Szilvia

hellsz@feszekegyesulet.hu