Címlap » Velünk történt » 2014

Karácsonyi adománygyűjtés a budaörsi METRO áruházban

A METRO és az Élelmiszerbank jóvoltából 2014. decemberében három hétvégén gyűjthettünk tartós élelmiszereket az átmeneti otthonban és a nevelőszülői hálózatban nevelkedő gyerekek számára.

Kollégáink és nevelőszülőink fáradhatatlan lelkesedéssel osztogatták a szórólapokat és gyűjtötték be az érkező adományokat. A lelkesedés pedig meghozta gyümölcsét: a METRO vásárlói összesen 2185 kg tartós élelmiszert vásároltak a Fészeknek!

Köszönjük a részt vevő munkatársaknak és nevelőszülőknek, az Élelmiszerbanknak, a METRO-nak és persze annak a sok kedves embernek, akik ilyen temérdek élelmiszert adtak nekünk!

----------------

Immár 4. éve van lehetőségünk karácsony közeledtével -a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából- tartós élelmiszert gyűjteni Átmeneti Gyermekotthonunk lakóinak, illetve a
nevelőszülői családjainkban élő gyermekeknek. Aki adományával szeretne hozzájárulni a gyermekek Karácsonyához az alábbi napokon
találkozhat Egyesületünk önkénteseivel a Metro budaörsi áruházában: december 5., 6., 7., 12., 13., 14., 19., 20., 21.

Idén november 28.-29. között a százhalombattai TESCO áruház is helyet  adott ennek a nemes akciónak, ahol sok jószívű és segítőszándékú ember fordított figyelmet arra, hogy a nehéz sorsú és nélkülöző gyermekek ne szenvedjenek hiányt ezen a meghitt ünnepen. A gyűjtés eredménye közel 1 tonna élelmiszer, melyet ezúton is szeretnénk nagy-nagy hálával megköszönni mindenkinek.
Hálásan köszönjük!

Az adományozásról a Százhalombattai Hírtükör is hírt adott