Címlap » Támogatóink » Akik segítettek...

Jót tenni – jót enni! - Ötletes jótékonysági akció a budaörsi GE dolgozóitól

Idén negyedik alkalommal keresték meg Átmeneti Gyermekotthonunkat a GE Healthcare budaörsi telephelyén dolgozó munkatársak, hogy a csapat az általuk szervezett DONEAT jótékonysági süti sütős akciójával támogatná intézményünket. A célt közösen tűztük ki: kerti hinta és játékok az otthon udvarára. Május 24.-én reggelre pedig a közel 500 alkalmazott közül – akinek ideje és kedve engedte, süteménnyel érkezett a budaörsi telephely portájára. A kapott süteményeket egész nap „árultuk” – a dolgozók választhattak reggelire-tízóraira-ebédre-uzsonnára finomságokat, és annyi pénzt dobtak az adománygyűjtő ládánkba, amennyit jónak láttak. A nap végére így 230.965.- Ft gyűlt össze, mely rekord eredmény volt – lényegesen több mint a korábbi években. Az otthonban lakó gyerekek is készítettek epres-sütit – talán mondani sem kell, ez fogyott el legelőször, és az eszmei értéke a legnagyobb volt. További meglepetésként meghívták gyermekeinket -a cég által kollégáknak, illetve családjaiknak szervezett- családi napjukra, melyet a csillebérci Kalandpályához szerveztek egy prevenciós egészségprogrammal egybekötve. Az invitálásnak köszönhetően kicsik és nagyok is egy izgalmas napot tölthettek el festői környezetben.
Ezúton is köszönjük a GE dolgozóinak a remek ötletet, a munkát és a támogatást!

Nyitrai-Hell Szilvia otthonvezető