Használt ruhák fogadása SZÜNETEL!

Kedves ismerőseink, támogatóink!

Legnagyobb sajnálatunkra, a Covid járvány ismételt terjedése és a helyzet súlyosságára való tekintettel úgy döntöttünk, hogy a használt (ruha, cipő, játék, stb.) adományok fogadását november 1.-től szüneteltetjük.

A Fészek Gyermekvédő Egyesület az érdi átmeneti gyermekotthon épületében tudja fogadni és tárolni az adományokat, fontosnak és felelősnek érezzük magunkat gondozottjaink és dolgozóink egészségéért, ezért meg kellett hozzuk ezt a döntést – megértésüket köszönjük!

Mivel Egyesületünknek sokat jelent a támogatás és úgy tudjuk mi is segíteni a hozzánk forduló bajba került gyermekeket, családokat, ha mi is kapunk, most azt tudjuk ajánlani, azt kérjük, hogy támogasson bennünket „online”:

Utaláshoz információk:

Bankszámlaszám: 11742111-20027928 (OTP Bank)

IBAN:  HU54-11742111-20027928-00000000

Közlemény: Adomány

,,Az öröm ott kezdődik, amikor abbahagyod saját boldogságod keresését azért, hogy megkísérelj másokat boldoggá tenni." (Michel Qouist)

Illetve KARÁCSONYI ANGYAL programunkhoz nagy szeretettel várunk minden kedves adományozót, támogatót, az alábbiak szerint:

A Fészek Gyermekvédő Egyesület bajba került gyerekeknek, rászoruló családoknak nyújt segítséget 27 éve Magyarországon. Átmeneti gyermekotthont működtet Érden, ahová krízisben lévő gyerekeket és családokat fogad, és országos nevelőszülői hálózatában közel 400 „állami gondozott” gyermekről gondoskodik. Ha Ön is szeretné egy nehéz helyzetben lévő, rászoruló gyermek ünnepét bearanyozni egy ajándékkal, az alábbi lehetőséget tudjuk ajánlani:

Csatlakozzon a Fészek-Angyala programunkhoz!  2020.december 1.-ig szeretettel fogadunk (2030 Érd, Karolina u. 3. szám alatti gyermekotthonunkban) új tárgyi adományokat. (Az intézménybe a vírushelyzet miatt személyesen nincs módunk betekintést nyújtani, de a kapuban kollégánk át tudja venni az ajándékokat - új, nem használt termékeket).

Amit örömmel fogadunk:

Társasjátékok

Legok

Tisztálkodási szerek, kozmetikumok

Törölközők

Mesekönyvek

Író-, rajzeszközök

Szaloncukor

Közös karácsonyi ünnepség helyett az idei évben kollégáink viszik majd az ajándékokat december közepén a gyerekeknek, hogy Szenteste a karácsonyfa alatt ők is olyan csillogó szemmel állhassanak, mint náluk szerencsésebb gyermektársaik. Ha december 1.-ig nem tudja számunkra eljuttatni tárgyi adományát, ezt követően pénzben nyújtott segítségét fogadjuk nagy-nagy szeretettel a Fészek Gyermekvédő Egyesület bankszámlaszámán: 11742111-20027928 Közleményként kérjük beleírni: Karácsonyi Angyal.

Ha bármilyen kérdés felmerülne, forduljon hozzánk bizalommal!

Szeretettel várjuk céges kollektívák, baráti társaságok, iskolák, osztályok jelentkezését is!

Nyitrai-Hell Szilvia

hellsz@feszekegyesulet.hu