Címlap » Támogatóink » Akik segítettek...

Hankook adományozás

A Hankook Tire Magyarország Kft.  abroncsadományozási programot hirdetett annak érdekében, hogy segítse azokat az országos és/vagy lokális hatókörű szervezeteket, amelyek tevékenységükkel a társadalom számára fontos szolgálatot tesznek.
A 2013-as abroncsadományozási program keretében a Társaság - a nagy, országos szervezetek mellett, olyan kisebb Alapítványok és Egyesületek számára is segítséget nyújtott, amelyek méretükből fakadóan más módon nagyon ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnának támogatáshoz.
Az adományozási program 2012-ben kezdődött és idén már Egyesületünk is részese lehetett ill. pályázhatott. Pályázatunk eredményeként a Fészek Gyermekvédő Egyesület tulajdonában
lévő Citroen Berlingo típusú személygépkocsira nyertünk egy komplett nyári gumi szettet. Engem ért az a megtiszteltetés, hogy az Egyesületünket képviselhettem a 2013. november
05.-i abroncsátadási ünnepségen.
Lee Sang a Hankook Tire Magyarország Kft. Ügyvezető Igazgatója elmondta beszédében, hogy tavaly a televízióban láttak egy hírt, amikor egy mentőautó a téli gumi hiánya miatt elakadt egy mentés közben és akkor jött a gondolat, hogy segíteni fognak. Tovább gondolva ismerték fel azt, hogy vannak kisebb szervezetek is, akik nagyon komoly feladatot látnak el és szükségük van a segítségre. Az átadó ünnepségen nagy szeretettel fogadták a szervezetek (Egyesületek, Alapítványok) képviseletében érkezőket és érezhető volt az a tisztelet, hogy minden szervezet munkáját nagy mértékben elismerik. Elismerésüket az ünnepség végén a gumiabroncsok átadásával zárták.
Köszönjük szépen.

Biri Imre