Címlap » Támogatóink » Akik segítettek...

A GE Healthcare budaörsi telephely dolgozói, hisznek bennünk, hisznek a feltétel nélküli szeretetben és az önzetlen segítésben.

"Egyszer a falusiak elhatározták, hogy esőért imádkoznak. Az ima napján mindenki kivonult a mezőre, de csak egy kisfiú volt, aki hozott esernyőt is. Ez a hit."

Van egy csapat: a GE Healthcare budaörsi telephely dolgozói, akik hisznek bennünk, hisznek a feltétel nélküli szeretetben és az önzetlen segítésben.

2013 évben a Fészek Gyermekvédő Egyesület nagy fába vágta a fejszéjét: látva, tapasztalva, hogy a Magyar gyermekvédelemben hol van még űr, milyen segítségre lenne szükség nekikezdett egy utógondozói ház kialakításába, ahová oly fiatalok kerülhetnek, akik már betöltötték a 18. életévüket, szeretnének önállósodni, de még nem képesek teljesen egyedül a Világban talpon maradni.
A munkálatokhoz az Egyesület segítséget, támogatást kért/kér, hisz önerőből nem megvalósítható ez a nagy projekt. Kérésünket meghallván a GE Healthcare budaörsi telephely dolgozói magángyűjtésbe kezdtek: ezen  nemes célért kistermelői kirakodóvásárt hirdettek munkahelyük portáján. A standjára a szörpön, lekváron és mézen kívül hoztak minden olyan házi készítésű portékát, ami üvegben eltétetett. Készítettek palacsintát, gofrit, vágtak össze kenyeret és a Fészek munkatársával karöltve egész nap árultak. A nap bevétele: 168.705.- Ft volt, melyet az utógondozói ház bebútorozásának költségére ajánlottak fel a jószívű magánemberek.

Hálás köszönet érte!