Címlap » Velünk történt » 2015

Fuss te is velünk!

"Lehet, hogy hosszú az út a végső célig,
de minden apró lépéssel közelebb kerülsz hozzá,
és minden lépés, amit megteszel,
attól te magad is több leszel."

A 2015 március 14 szombaton 12-fővel elkezdtük a fiatalsággal-ifjúsággal a közös futást-edzést-készülést a 2015 októberi Maratonra. A kezdeményezés a tavaly októberi
maratoni futásból indult ill. annak folytatása. Idén is szeretnénk nevezni és ha most elkezdjük az edzést gyakorlást akkor sokkal felkészültebben megyünk mint tavaly, amikor csak egy hónapunk volt a készülésre, bár így is ragyogó eredménnyel zártunk. smiley A velünk tartó résztvevők  az edzések alkalmával "nem csak" testi edzést kapnak, hanem elméleti
gondolatébresztőt-motivációt is arra vonatkozóan, hogy találják meg egyéni céljaikat, és segítséget kapnak abban, hogy milyen lépéseket kell megtegyenek, hogy a céljaikat el is
érjék.
Ezzel a felhívással szeretnénk hívni Benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk, ha van kedvetek futni mozogni és egy jó csapathoz tartozni. Külön kérjük a szülőket és a
nevelőszülőket, hogy motiválják a gyerekeket, az alkalmakon való részvételre. smiley  Az esemény nyitott nevelő szülök gyerekek dolgozók ismerősök családtagok számára.
A futás heti 2-3 alkalommal lesz, melynek helyszíne többnyire az érdi gát, de a változatosság kedvéért több helyen is futunk majd. Az futások időpontját pedig az adott
hét hétfőjén egyeztetés után tesszük közzé a Fészek Gyermekvédő Egyesület Facebook oldalán
Érdeklődni lehet: Biri Imrénél a 30/8222034-es telefonszámon vagy Facebook-on

Mindenkit várunk szeretettel!
"Nem az számít, hogy milyen jó vagy, hanem az, milyen jó akarsz lenni!"
A szervezők smiley