Címlap » Velünk történt » 2018

Farsangi mulatság az Átmeneti Gyermekotthonban

A Fészek Gyermekvédő Egyesület Átmeneti Gyermekotthonában az idei évben is hagyományosan februárban került megrendezésre télűző farsangi mulatságunk. A délután alappillérei a hangos kacajok, a tánc és a finomságok elfogyasztása volt. A gyerkőcök legnagyobb örömére, a vigasság fénypontja a karácsonyra kapott csokiszökőkút beüzemelése volt, amely mindannyiunk kedvencévé vált.

Immár második alkalommal tanulhattunk tánclépéseket egy igazi balerinától, Darvasi Gabriella táncművésztől. Örültünk, hisz a meghívottak között, többen szerettek volna az átmeneti otthon lakóival jelmezekbe bújva telet búcsúztatni. Körünkben köszönthettük Barabás Andrea fotográfust gyermekével együtt, kinek az alábbiakban a képeit is szeretnénk megosztani. Boldogság volt számunkra, hogy több nevelőszülő vett részt az ünnepségen nevelt gyermekeikkel együtt táncolva. Az idei farsang alkalmával mesefiguráknak öltöztünk, így körünkben köszönthettünk királylányt, kiscicát, hercegnőt, kisegeret, bohócot és még sok, számunkra kedves meséinkből kiválasztott hősöket.

Tordai Tünde, családgondozó

További fényképekért kattintson ide.

Barabás Andi, legkedvesebb fotósunk szemével:

"Ez volt a harmadik. A harmadik. Farsang. A harmadik farsang, amin ott voltam a Fészekben.  Repül az idő. Még emlékszem, az elsőre. Most több program volt.  Akkor még nem volt táncos játék, de műsor és csokiszökőkút igen. Meg persze gyerekek. Csak mások. De a mosolyok, azok nem voltak mások. A nevetés is ilyen volt akkor..."

A teljes blogbejegyzést ide kattintva olvashatja el.

fotó: Barabás Andi