Címlap » Velünk történt » 2019

Farsangi mulatság

farsang

Varázserejű teremtmények a Fészekben

A Fészek Gyermekvédő Egyesület Gyermekek Átmeneti Otthona 2019. február 22.-én egy fergeteges farsangi bál keretében búcsúztatta, űzte el a telet. A bál résztvevői varázserejű teremtményeknek bőrébe bújtak, mely témának különösen örültek. A jelmezeket, a háromtagú zsűri előtt egy kis produkció keretében mutathatták be. A zsűri előtt kreatívabbnál, kreatívabb varázserejű lények jelentek meg. Megismerkedhettünk az erdei manókkal, egyszarvúval, boszorkányokkal, varázslókkal és egy istennő is megtisztelte a rendezvényt. A teremtmények nagyon ügyesek és bátrak voltak halhattunk énekszót, láthattunk táncbemutatót illetve egy bűvész trükkön is töprenghettünk. A zsűrinek nehéz feladata volt, a végeredmény hirdetésénél minden fellépőt jutalmaztak egy kis ajándékkal, kiemelve a bátorságukat és kreativitásukat. Ezt követően a bál folytatódott tovább, kezdődhettek a játékok, vetélkedők. Volt székfoglaló, tombola, fánkevés, lufi pukkasztó verseny és még sok meglepetés.

A farsangi mulatságról készült cikket ide kattintva tekinthetik meg.

A tél búcsúztatása mellett megünnepeltük a szülinaposokat és természetesen nem feledkeztünk meg a Fészek Gyermekvédő Egyesület 25. szülinapjáról sem.

Köszönetünket szeretnénk kifejezni adományozóinknak kik finomságaikkal kényeztették a bálon résztvevőeket illetve önkénteseinknek kik munkájukkal segítették a rendezvényt.