Tisztelt Egyesületi Tagok!

A Fészek Gyermekvédő Egyesület törvény által előírt feladata, hogy az Egyesület 2020. évről szóló számviteli beszámolóját, valamint annak közhasznúsági mellékletét fogadja el, majd azt május utolsó napjáig helyezze letétbe és tegye közzé. Ezzel egyidejűleg feladata az Egyesületnek az is, hogy elfogadja az Elnökség éves beszámolóját az Egyesület 2020. évi munkájáról, az intézmények 2020. évi szakmai beszámolóját, az intézmények és az Egyesület 2021. évi munkaterveit, valamint az Egyesület és intézményei 2021. évi költségvetését, a felügyelőbizottság jelentését is a 2020. évi számviteli beszámolóról.

Erre az idei évben a rendkívüli helyzet miatt nem a Közgyűlés (123 fő) összehívásával került sor, hanem az Egyesület elnöksége – a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 5. § (1) bekezdése szerint – a gyülekezés szabályait nem megszegve, 2021. 05. 21. 10 órára összehívott elnökségi ülésén határozott.

A 2021. május 21.-én Érd, Alsó u. 52. alatt megtartott elnökségi ülés jegyzőkönyvét és határozatait ide kattintva tekinthetik meg.

Az elnökség ezzel nem veszi el a közgyűléstől a döntés jogát, mert a járvány miatti veszélyhelyzet elmúltát követő 90 napon belül össze fogjuk hívni a közgyűlést és ott ismételten, akkor már a tagsággal közösen is megtárgyaljuk a fenti kérdéseket. Ekkor a közgyűlésnek módjában áll majd az elnökség által most elfogadásra került határozatokat szükség szerint módosítani vagy akár hatályon kívül helyezni.

Jó egészséget és minden jót kívánva:

Nyitrai-Hell Szilvia

titkár

IBAN: HU54 11742111-20027928-

2740 Abony, Csiky Gergely u. 3.