Jelenlegi hely

Címlap » Velünk történt » 2019

DM Jótékonysági focitorna

A DM 2019. április 6-án, szombaton rendezte meg ötödik alkalommal jótékonysági focitornáját a Törökbálinti Arénában, melyre meghívást kapott a Fészek Gyermekvédő Egyesület is.
A torna bevételével, ÖTMILLIÓ forinttal a Fészek Nevelőszülői Hálózatát támogatták a DM és beszállító partnerei. Az összeget egyesületünk nyári táborok szervezésére és egy családi nap megvalósítására költi, melyről oldalunkon örömmel fogunk a megvalósítást követően beszámolni.

A nemes cél mellett egy jó hangulatú, élményekben gazdag, remek napot tölthettünk együtt.
A Fészek Nevelőszülői Hálózatából sikerült egy szuper 12 főből álló csapatot összeállítani.
A fiúk csodálatosan játszottak és küzdöttek, a középdöntőig meneteltek a felnőtt csapatok között. Büszkék vagyunk rájuk!
A focitornán a színész és újságíró válogatottnak is szurkolhattunk. Buzdító szavakat kaptunk Nemcsák Károlytól, Vujity Tvrtkotól és Kabát Pétertől is.
A Baptista Szeretetszolgálat focicsapatában Hári Tibor ügyvezető főigazgató és Gál Dávid igazgató is pályára léptek a Fészek jószolgálati nagyköveteiként.

Hálásan köszönjük a DM vezetőinek és beszállítóinak, a szervezőknek, résztvevőknek és a Baptista Szeretetszolgálatnak,
valamint minden segítőnek és támogatónak ezt a napot és ezt a nem mindennapi csodálatos összegű támogatást!
Ígérjük, a gyermekek jólétére, nemes célra használjuk fel!

A jótékonysági focitornáról és a Fészek Gyermekvédő Egyesületről a FEM3 Café műsorában beszélhettünk, melyet ide kattintva tekinthetnek meg.