Csapatépítés a "Fészek" Gyermekek Átmeneti Otthonában

CSR programmal egybekötött csapatépítés

Április közepén az érdi Fészek Gyermekvédő Egyesületnél járt a Henkel Laundry & Home Care üzletág csapata, akik az átmeneti gyermekotthont és nevelőszülői hálózatot működtető szervezetnek az udvar megszépítésében nyújtottak segítséget. ​​​​​​​

Nem mentek üres kézzel, a gyerekeknek gyümölcsöt és édességet, míg a szervezetnek számos – Persil, Tomi, Silan, K2r, Bref, Somat, Gliss, Schauma, Fa, Vademecum – terméket vittek.

Herbut-Beckei Marijana marketing menedzser elmondta, hogy a szívélyes fogadtatás után a szervezet képviselői meséltek tevékenységükről, majd felosztották közöttünk az elvégzendő feladatokat. A 46 fős csapatuk füvet nyírt, virágokat ültetett, homokozót és korlátot festett, ablakot pucolt. Akadt aki még a gyermekfelügyeletben is segédkezett.

Marijana beszámolója szerint ez az önkéntes kezdeményezésük amellett, hogy nagy segítséget jelentett a Fészek Gyermekvédő Egyesületnek, mindannyian nagyon jól érezték magukat. Kiszakadva az iroda környezetből, a friss levegőn való közös munka még jobban összekovácsolta a csapatot. Fantasztikus élmény volt számukra támogatni a szervezetet és a gyerekek mindennapjait szebbé tenni.

IBAN: HU54 11742111-20027928-

2740 Abony, Csiky Gergely u. 3.