Búcsú Inoka-Bogdán Mónika kolléganőnktől

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Inoka-Bogdán Mónika kolléganőnket

2021. április 9.-én, pénteken 13 órakor kísérjük utolsó útjára Úri község temetőjében.

„Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel.

De egy könnycsepp a szemünkben Érted él, egy gyertya az asztalon Érted ég.

S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet.

Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem felejtünk Téged.”

Szeretett kolléganőnk, Inoka-Bogdán Mónika lelke 2021. március 28.-án reggel örökre az angyalok közé szállt. Fentről fogja vigyázni 7 napos kisfia, férje és szerettei további életét!

Móni 2011 év óta dolgozott a Fészek Gyermekvédő Egyesület budapesti irodájában. Ő volt a csoport belső motorja. Felfoghatatlan! Hogyan történhetett ez meg!

Móni! ... nem ebben egyeztünk meg ... azt mondtad minden rendben lesz ... kicsit rekedt vagy, kicsit köhögsz, de pihensz pár napot és minden oké lesz ... ez volt az utolsó beszélgetésünk.

Megígérted! És mi elhittük, hiszen amit megígértél, az mindig úgy volt. Ott, akkor és úgy, ahogy megbeszéltük. … Szeretted a munkád és mi szerettük, ahogy Te ezt csináltad. Derűvel, mosollyal, kedvesen, határozottan, gondosan …, A világ legönzetlenebb és legjobb kollégája voltál! Családtag, a nagy Fészek-család tagja.

Nagyon szurkoltunk, amikor megtudtuk, hogy várandós vagy, hogy sikerüljön Tamással, boldog családban, kicsi fiatokkal együtt.

Nagyon szurkoltunk, amikor megtudtuk, hogy beteg lettél! Imádkoztunk, hogy sikerüljön meggyógyulni, vigyázni a Babádra, biztosak voltunk az ígéretedben! … Nem rajtad múlt!

Drága Móni! Azt tudjuk Neked ígérni, hogy soha nem felejtünk el, mosolyod, lényed, emléked mindig bennünk él! El fogjuk mesélni majd a Kisfiadnak, micsoda nagyszerű Anyukája volt!

Nyugodj békében, az angyalok őrizzék álmod!

A Fészek Gyermekvédő Egyesület Mónit saját halottjának tekinti.

Búcsúzik Tőled a FÉSZEK Gyermekvédő Egyesület Minden Dolgozója, Kollégák, Nevelőszülők és a Gyerekek!

Sokan kerestek meg bennünket az elmúlt napokban, hogy szeretnék valahogy segíteni Móni pici fiának életét, szeretnék támogatni fejlesztését, a koraszülött életének az indulását

Aki támogatásával szeretne hozzájárulni Tomika fejlesztéséhez, pici élete kezdő lépéseihez az alábbi számlaszámon teheti meg:
Bankszámla tulajdonos: Inoka Tamás
Bankszámlaszám (OTP): 11773085-00161057
Ha valaki külföldről szeretne utalni, IBAN kód: HU03117730850016105700000000
Közlemény: Tomikának a kezdetekhez
Annyi kérésünk lenne még, hogy egy összegben 83.700.-Ft-nál ne utaljon senki magasabb összeget, hogy adóterhet ne vonjon maga után a segítség. Hálás szívvel köszönjük.❤

IBAN: HU54 11742111-20027928-

2740 Abony, Csiky Gergely u. 3.