Címlap » Támogatóink » Akik segítettek...

Csokipapír akció! - Figyelem, kedves csokipapír gyűjtők!

Tisztelt Partnereink!

Kedves Csokipapír-Gyűjtők!

Ahogy már a korábbiakban tájékoztattuk Önöket, az akciót a TerraCycle Magyarország Kft. 2013.06.30.-án lezárta.
Hála a gyűjtésben hozzánk csatlakozó cégek, munkahelyi kollektívák és magánszemélyek aktivitásának, mindösszesen 38.057 darab csoki-csomagolást válthattunk adományra, ami közel 95 kg hulladékot jelent újrahasznosításra, nekünk pedig 78.014 Ft támogatást, melynek kifizetésére 2013. decemberében sor került. A befolyt összeget az átmeneti otthonunk gondozottjainak ellátására fordítottuk, élelmiszert, gyógyszert, ruhaneműt vásároltunk belőle.

Köszönjük az értékes részvételt, és számítunk Önre későbbi segítő akcióinkban is.

------------------------------------------------------------------

A TerraCycle Magyarország tájékoztatása szerint az akció hamarosan lezárul. Köszönjük mindenkinek a szorgalmas gyűjtögetést, és kérjük, hogy ha még van összegyűjtött csokipapírjuk, legkésőbb június 25.-ig juttassák el hozzánk, hogy azt 2013.06.30-ig továbbíthassuk.
Köszönjük a lelkesedést, a sok felajánlást, és természetesen az összegyűlt adomány végösszegéről honlapunkon tájékoztatást teszünk majd közzé.

--------------------------

Kilószámra érkeznek a csokipapírok!

Egyre népszerűbb a csokipapír akciónk. Április folyamán 28 kg-ot adtunk postára, május végéig pedig újabb 13 kg gyűlt össze. A csomagolásban az átmeneti otthon lakói is segítettek, így többek között a ház legfiatalabbja, a 3 éves Henike is kivette a részét a munkából.
Az akció ideje alatt eddig összesen 22.217 db csokipapír csomagolást gyűjtöttünk össze, ezáltal már 46.334 Ft adományhoz segítettek hozzá bennünket a gyűjtésben résztvevő partnereink. Köszönjük!

További képek

Hegyvidék Újság - 2013. 04. 09.

Csokoládépapír-gyűjtés jótékonysági céllal

A hegyvidéki polgármesteri hivatal dolgozói is csatlakoztak ahhoz az országos csokoládépapír-gyűjtő akcióhoz, amelynek keretében a gyűjtők a csomagolásokért járó forintokat jótékonysági célra ajánlhatják fel. Az önkormányzat munkatársai egy gyermekvédő egyesület munkáját segítik részvételükkel.

Tovább a cikkre

A BBC kelet-európai tudósítójával "szemeteltünk"

Eredményhírdetés

Csatlakoztunk a TerraCycle Őszi Gyűjtőversenyéhez

A kezdet:

Még sosem volt ilyen könnyű segíteni! Csatlakozzon a Fészek Gyermekvédő Egyesület akciójához!

Szeretne Ön
- a környezetünk érdekében valami jót tenni?
- gyermekeinket jó példával környezettudatosságra nevelni?
- rászorulóknak segíteni?