5. Fészek Jótékonysági Futás

A Fészek Gyermekvédő Egyesület nevében, ezúton is szeretnénk hálásan megköszönni mindenki részvételét a 2019. szeptember 15.-i 5. Fészek Jótékonysági Futáson!

A jótékonysági futásra volt aki előre utalással küldte adományát, de a többség a helyszíni regisztráció alkalmával dobta be a rászoruló gyerekeknek szánt összeget ládánkba.

A futórendezvény bevétele 822.300 Ft volt és 331 fő futó regisztrált a helyszínen.

Nagyon köszönünk minden segítséget – azoknak, akik a rendezvény sikeréhez, megszervezéséhez munkájukkal, támogatásukkal hozzájárultak és minden futónak és jótékony résztvevőnek az adományát!!!

A jótékonysági futás előtt többen jelezték, hogy személyesen nem tudnak ugyan velünk lenni ezen a napon, de örömmel támogatnák munkánkat, ezt az alábbiak szerint lehet megtenni:

ÉN IS FUTOK A FÉSZEK GYERMEKVÉDŐ EGYESÜLETÉRT!

Október 15.-ig bárhol is van a Világban, Magyarországon futhat értünk!

Cserébe küldünk egy névre szóló oklevelet és sok-sok hálát.

Mit kell tenni:

Futni – utalni – elküldeni – boldognak lenni!

Fusson értünk, Adományát utalja a Fészek Gyermekvédő Egyesület OTP Banknál vezetett számlaszámára: 11742111-20027928, Küldje el a Fészek Gyermekvédő Egyesület FB oldalán vagy a hellsz@feszekegyesulet.hu e-mail címre (Nevét – Hol – Mennyit futott, Milyen összeget adományozott) és mi küldjük hálánkat és az oklevelet!

„Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót csinálni és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé!” /Böjte Csaba/

Köszönettel: A Fészek Csapata