4. Fészek Családi Nap

A Fészek Gyermekvédő Egyesület 2019. május 12.-én, vasárnap tartotta Családi Napját a Tápiószentmártoni Kincsem Lovasparkban. Az időjárás kedvezett nekünk, így egy csodálatos, napsütéses napot tölthettünk együtt közel ötszázan ezen a fantasztikus helyen. Kicsik és nagyok találhattak számukra izgalmas, érdekes programokat: volt baba-birodalom, rodeobika, sport-, és kézműves-foglalkozások, íjászat, ugrálóvár, játszótér, állatpark, minigolf, tenisz, tollas, ping-pong, sétakocsikázás, Kincsem Múzeum; isteni ételek és italok, jókedv és sok jó Ember.

Szabó Diána Réka, a Fészek Gyermekvédő Egyesület nevelőszülői családjában élő fiatal így írt erről a napról:

Lovasnapi élménybeszámoló

Reggel 8-ra érkeztünk meg a célul kitűzött Kincsem Lovasparkba, ahol szeretettel fogadták az ott lévőket. Sok élményekkel gazdagodtunk, az állatok látványátol kezdve a lovas bemutatóig, ahol parádés műsort láthattunk. Ezután következett a nevelőszülők díjazása. Nagy örömmel töltött el minket, hogy a mi édesanyukánk is díjazott volt és részese lehetett ennek a kitüntetésnek. Számos programok voltak biztosítottak, mint pl. : íjászat, lovaglás, ugrálóvár az apróbb talpúaknak, mini golfozás. Mi mindent kipróbáltunk, nagy lelkesedéssel fogadva ezeket a lehetőségeket. Minden család számára hasznos volt ez a nap, hiszen csodás élményekkel gazdagodhattunk!

A 4. Fészek Családi Napon készült fotókat ide kattintva tekintheti meg.