Címlap » Támogatóink » Akik segítettek...

33 kívánság - 2012

Baráth Amanda

A közismert három kívánság helyett a Nők Lapja Café 33 fő 6-18 éves gyermek kívánságát pórbálja teljesíteni a közeljövőben. 8 olyan, magyarországi szervezettel vették fel a kapcsolatot, akik nehéz sorsú gyermekek, tinédzserek megsegítésével foglalkoznak. Egyesületünk is „kiválasztásra” került, ennek megfelelően összegyűjtöttünk sok-sok vágyálmot, amelyből:

Tóth Márkusz                       Gerdai Krisztián

Németh Attila                         Sulymosi Imre                         Károly Zoltán

Károly Timi és Hajni                               Jakab Eugénia

kívánsága került fel az internetre - http://www.nlcafe.hu/33kivansag -, hogy ott szavazás útján dőljön el, hogy melyik gyermeknek ki lesz a „jó tündére”. 2012. március 26. és 2012. április 08. között lehetett pályázni a kívánságok teljesítésére.

Folyamatosan égnek a telefonvonalak, hiszen lezárult a szavazás, kiderült, hogy kik lesznek a "jó tündérek" és, ennek megfelelően megkezdődtek az egyeztetések a programok időpontjáról.

Az első kívánság máris teljesült, hiszen Károly Timi és Hajni, a TV2 Megasztár produkciójának jóvoltából élőben megnézhettek egy döntőt, illetve az egyik versenyző, Farkas-Jenser Balázs megmutatta Nekik, hogy mi zajlik a kulisszák mögött, mi minden szükséges ahhoz, hogy egy ilyen nagyszabású felvétel zökkenőmentesen megvalósuljon. A részletek, illetve a találkozásról készített felvétel az alábbi linkeken található:

A megvalósult programokról a jövőben is hírt adunk honlapunkon.