2020. évi Közgyűlés

A Fészek Gyermekvédő Egyesület 2020. szeptember 3.-án tartotta rendes évi közgyűlését, Érden. Az Egyesület alapszabálya szerint a közgyűlés hatáskörébe tartozik az Egyesület előző évi számviteli beszámolójának (valamint annak közhasznúsági mellékleteinek) és az elnökség beszámolójának elfogadása, továbbá az Egyesület és intézményei előző évi éves tevékenységének értékelése és tárgyévi szakmai program és munkatervének, valamint költségvetésének elfogadása. Egyesületünk közgyűlését eredeti időpont szerint április 25.-re tervezte, azonban a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet miatti gyülekezési tilalom okán, rendkívüli módon csupán szeptemberben tudtunk találkozni.

A közgyűlés soha korábban nem tapasztalt formában – a legnagyobb elővigyázatossággal és minden járványügyi szabályt betartva történt. Függetlenül a szájmaszktól és a távolságtartástól egy nagyon kellemes hangulatú, informatív és családias közgyűlést tudhatunk magunk mögött. Az elhangzott beszámolók és tervek itt a honlapunkon jobb oldalon a beszámolók, tervek menüpont alatt olvashatóak.

A közgyűlés hangulatát emelte, hogy Egyesületünk elnök asszonya és igazgató asszonya életműdíjat adományozott két csodálatos nevelőszülőnknek: Marton László és Marton Lászlóné, Zsuzsinak, akik 17 évig neveltek tiszta szívvel és teljes elfogadással gyermekeket. Ezúton is szeretettel gratulálunk Nekik és köszönjük munkájukat!

Az Elnökség nevében:

Nyitrai-Hell Szilvia