20 éves a "Fészek" Gyermekek Átmeneti Otthona

A Fészek Gyermekvédő Egyesület Gyermekek Átmeneti Otthona 2019.október 29.-én ünnepelte 20. születésnapját, Érden a Polgárok Háza dísztermében. Megható, bensőséges ünnepség és konferencia volt. Jelen voltak szakmai partnereink, volt gondozottak, kollégák, önkéntesek, támogatók. A rendezvény háziasszonya Szily Nóra volt. Az ünnepséget Érd város új polgármestere, dr.Csőzik László nyitotta meg, melyet az otthon szakmai vezetője, Kisnémet Dávidné köszönője követett. Beckers Sandra zongorán játszott és egy kis versmondó lány: Hajdu Fanni örvendeztetett bennünket. Előadást tartott az EMMI képviseletében Kovács Emese. Az Átmeneti Otthon bemutatását Báló Ottília Igazgató Asszony kezdte, majd levetítettünk az otthonról egy kisfilmet. Lakatos Anita csodás éneke hatotta meg a közönséget, és egy kerekasztal-beszélgetésben kérdezett volt gondozottakat Szily Nóra, arról, milyen segítséget kaptak az otthonban. A születésnapi tortát az otthon jelenlegi lakói hozták be és fújtuk el közösen a 20-as gyertyát. Ínycsiklandozó falatok várták a kedves vendégeket az svédasztalon, majd ebéd után mégegy lélekemelő: az Érintések Improvizációs Színház előadása következett.
A rendezvény zárásaként Báló Ottíliát köszöntötte az Egyesület csapata, hiszen ő is 20 éve dolgozik a szervezetnél és vezeti az intézményeket szívvel-lélekkel, példátlan tisztességgel, profizmussal.
Köszönjük mindenkinek, aki személyesen velünk ünnepelt és hála azoknak, akik lélekben velünk voltak!

Az eseményről beszámolt az ÉrdMost is, mely cikket ide kattintva olvashatnak.