Minibolt webáruház készítés rendszer

A weboldal készítője és üzemeltetője:

Webáruházak készítése: MiniBolt
www.webaruhazkeszites-web.hu

Telefon: +36 20 234 42 40
Email: info@minibolt.hu

A Minibolt webáruház készítés rendszerének választása esetén készítünk egy az Ön igényeihez mindenben igazodó webshopot. Az elképzeléseihez alkalmazkodva alakítjuk ki az oldal színeit, a fejlécét, és logóját, amit a fejlécen kívül termékei fotóiba is beillesztünk. Nem lesz tárhely gondja, mert korlátlan tárhelyet, adatfogalmat biztosítunk, valamint a termékei számát sem korlátozzuk, a kategóriák számával együtt.  Kért Domain nevét regisztráljuk, és folyamatos kapcsolattartással készítjük el termékei katalógus rendszerét. Az adminisztrációs felület kezeléséhez segítséget nyújtunk egy részletes felhasználói dokumentációval és személyesen is folyamatosan a rendelkezésére állunk. A webáruház készítés során beépítjük a termékei tulajdonságait, segítünk a képgaléria létrehozásában, fő- és almenü struktúra felépítésében.  Ha kéri, készítünk ajánlatkérő űrlapot és bannereket. Minden kérésének igyekszünk eleget tenni. Beállítjuk a termékek rendelésére, szállítására és fizetésre vonatkozó opciókat, a készletek kezelését. Minden téren biztosítjuk Webáruházának zavartalan üzemelését. Ügyfélszolgálatunkat minden kérdésével megkeresheti, legyen az technikai vagy szerkesztési, a nap folyamán bármikor, a hét minden napján.