Áruházi adománygyűjtés november 24. és 26. között.

Az idei évi áruházi adománygyűjtés ismételten nagy sikerrel zárult. Közel 1200 kg tartós élelmiszert gyűjtöttünk. Szeretnénk kifejezni hálánkat Adományozóinknak, kiknek köszönhetően Átmeneti Gyermekotthonunk lakói, valamint 157 nevelőszülői családunkban élő "gyermekünk" a korábban átélt nélkülözéseket feledtető pillanatokat élhetnek át a szeretet ünnepén. Köszönjük a lehetőséget a Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek.

2017-ben immáron 7. alkalommal vehetünk részt a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által szervezett áruházi adománygyűjtésen.

Az akció során összegyűjtött élelmiszerek a Fészek Gyermekvédő Egyesület családjainak, gyermekeinek ünnepi asztalát varázsolja meghittebbé.

Bízunk benne, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is kirobbanó sikerrel zárul majd az adománygyűjtő akció.

Várjuk szeretettel adományaikat a TESCO Százhalombatta Hipermarketben 2017. november 24-26 között standunknál.

A FÉSZEK Gyermekvédő Egyesület Érden átmeneti gyermekotthont működtet, több mint két évtizede gondoskodik krízishelyzetbe került gyermekek nevelőszülőknél való elhelyezéséről és törekszik arra, hogy család helyett családot, otthon helyett otthont, gondoskodást, biztonságot nyújthasson a rászoruló kisgyermekek számára.

A segítő emberek jóindulata révén ezek a gyerekek olyan tartós élelmiszerekhez juthatnak, amelyek mindennapi gyermeki létüket vidámabbá varázsolják és feledtetik velük az átélt nélkülözéseket.

Nagyon köszönjük, ha vásárlása során gondol arra, hogy adományozás céljából a kosarába tegyen az alábbi élelmiszerekből:

SEGÍTSÉGÉT KÖSZÖNJÜK!

Pillanatkép a 2016. évi áruházi adománygyűjtés hangulatáról.

2016. évi áruházi adománygyűjtés eredménye.