Címlap » Velünk történt » 2014

Befejeződtek a pszicho-dráma foglalkozások

Végére értünk a pszicho-dráma foglalkozásoknak. Tavaly ősszel kezdődött heti rendszerességgel a program, amit a MOL támogatott.

7 gyerek kaphatott segítséget ahhoz, hogy bizonyos hozott traumákat, átélt kudarcokat újra felszínre hozzanak, majd rendbe rakva helyére tegyék azokat.

A csoportban a közösen átélt események összekovácsolták őket, diszkréten kezelték egymás problémáit.

Köszönjük a nevelőszülőknek, az önkénteseknek és a dolgozóknak, hogy lehetővé tették a rendszeres találkozásokat. Reméljük olyan dolgokat kaptak itt a gyerekek, amihez a későbbi életükben szükség esetén hozzá tudnak nyúlni. Szinatkasz Sztavroszné

A pszicho- drámára ebben az évben jártam. Nagyon jó volt, sok mindent csináltunk, bohóckodtunk. Néha voltak viták, de mindig megoldottuk azokat. Nagy sikernek érzem én is meg a családom is, hogy sikerült végig csinálnom. Eddig még amibe belekezdtem, mindig abbahagytam menet közben. Igaz, hogy itt is volt olyan, hogy szerettem volna másba kezdeni, de ott volt Ági néni és a pszichológusok, a nevelőanyukám, akik mindig noszogattak, biztattak, lelket öntöttek belém.

Néha ugyan hisztizve, durcáskodva, de végig csináltam. Utólag jólesik visszagondolni rá, mert sok új barátot és tapasztalatot szereztem.   Írta: Túróczi Tamás